Gratis online sport-platform

Gedurende de huidige lockdown kan heel Nederland gratis online sporten op fitblijvendoenwesamen.nl. In totaal zijn er meer dan 1.200 sportscholen en instructeurs die hun lessen en trainingen aanbieden op het platform. Met keuze uit meer dan 500 uur aan sportlessen zit jouw favoriete work-out er vast ook bij.

Steun je lokale sportschool

Het online-sportplatform is een initiatief van Arie Boomsma en wordt ondersteund door alle sportscholen in Nederland, groot en klein. Dankzij dit platform worden mensen thuis geholpen om fit te blijven en tevens kun je hiermee lokale sportscholen steunen die het op dit moment zwaar hebben door de sluiting.

Thuisoefeningen

Zijn instructievideo’s niks voor jou? Bekijk dan het artikel 5 tips om binnen te sporten (makkelijk niveau) of 3 tips van Thuis Atleet Matthijs en Lydia. Breng variatie aan in je sportactiviteiten door te trainen met een therapiebal of gymnastiekband. De therapiebal daagt je uit bij het vinden van balans tijdens bijvoorbeeld buikspieroefeningen.

Andere manieren om fit te blijven

Er zijn ook andere manieren om fit te blijven, zoals wandelen en fietsen. Het gaat erom dat je niet stil blijft zitten. Kies de manier van bewegen die bij jou past.

Misschien interesseert dit je ook?

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief!