Bestel uw hulpmiddelen bij DVN winkel

“Onze missie is alle mensen met diabetes te ondersteunen in hun strijd voor goede zorg en een beter leven. DVN Winkel levert hier een belangrijke bijdrage aan.” (Olof King, directeur Diabetesvereniging Nederland)

Diabetesvereniging Nederland (DVN) heeft een eigen webwinkel met een compleet assortiment aan diabeteshulpmiddelen. Van bloedglucosemeters tot pompinfusiesets, van insuline pennaalden tot lancetten, je kunt altijd bij DVN winkel terecht! DVN vindt het van belang dat je kwalitatief goede hulpmiddelen ontvangt, een ruime keuze hebt en dat je hulpmiddelen direct vergoed worden door de zorgverzekering. DVN winkel heeft dan ook contracten met alle zorgverzekeraars. Uiteraard mag je altijd de beste service en dienstverlening verwachten. Mocht je, vanuit je zorgverzekering, niet in aanmerking komen voor vergoeding van je hulpmiddelen, dan vinden wij het belangrijk dat je niet teveel betaald voor je spullen. Ook daarom is DVN winkel!

Het mooie van DVN winkel is dat het niet alleen goed is voor jezelf, maar voor alle mensen met diabetes. Met elke bestelling steun je Diabetesvereniging Nederland. Je steunt alles waar DVN zich voluit voor inzet: het opkomen voor belangen van mensen met diabetes, bijvoorbeeld op het gebied van vergoedingen of verzekeringen, het geven van voorlichting, cursussen, persoonlijk advies, kinder- en jongerenkampen etc. Diabeteshulpmiddelen bestelt u dus niet voor niets bij DVN winkel!

Bestel je diabetes hulpmiddelen bij DVN winkel en profiteer van de volgende voordelen:
•    De zeer eenvoudig overstapservice
•    Een uitgebreid assortiment
•    Contracten met alle zorgverzekeraars
•    Onafhankelijk advies en informatie
•    Snelle levering en uitstekende service
•    Sparen via puntenplein voor handige producten

Nog geen klant? Ga naar DVN winkel en stap eenvoudig over!

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief!