Welkom op Voluitlevenmetdiabetes.nl!

Voluitlevenmetdiabetes.nl is hét online platform voor mensen met diabetes, in het bijzonder voor degene die type 2 hebben. Uiteraard kun je hier ook terecht als je gezonde inspiratie zoekt. Met behulp van het aanbod dat je hier vindt willen wij op een positieve manier aanzetten tot een gezonde en actieve levensstijl.

Het doel van dit platform is om jou te ondersteunen om een gezonde leefstijl na te streven. Dit doen wij door informatie, inspiratie en passende producten aan te beiden op het terrein van voeding en beweging. Diabetes zou namelijk geen belemmering moeten zijn om je leven te leven zoals jij dat wilt! De focus is een gezonde manier van leven; hoe doe je dat, hoe houd je dat vol en waar loop je tegenaan? En bovenal, wat heb je hiervoor nodig?

Van wie is voluitlevenmetdiabetes.nl?

Voluitlevenmetdiabetes.nl is de website en webshop van DVN Regie. Het platform is een samenwerking met Diabetesvereniging Nederland (DVN). DVN Regie B.V. is 100 procent dochter van de vereniging. Diabetesvereniging Nederland is de grootste patiëntenvereniging van Nederland die alle mensen met diabetes wil vertegenwoordigen in hun strijd voor goede zorg en een beter leven. Verdiensten van DVN Regie BV dragen financieel bij aan Diabetesvereniging Nederland.

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief!