Fiets jezelf gezond

Bewegen is een belangrijk onderdeel van de behandeling bij diabetes type 2. Het draagt bij aan het managen van je diabetes, helpt om je bloedsuikerwaarden te verlagen en vermindert stress. Beweging laat insuline efficiënter werken (bij type 1) en kan er voor zorgen dat je minder of geen medicatie meer nodig hebt (type 2). Een lekker rondje fietsen maakt al verschil!

Haal inspiratie uit fietsroutes 

Hoe zorg je ervoor dat fietsen, naast een gezonde vorm van beweging, vooral leuk is? Voluitlevenmetdiabetes.nl heeft in samenwerking met fietsnetwerk.nl vijf mooie routes voor jou verzameld in het e-book Voluit Fietsen. Prachtige routes vol cultuur, natuur en bezienswaardigheden. Heb je er al zin in gekregen? Fietsen met de Fietsnetwerk app maakt fietsen leuk en gemakkelijk! Je krijgt begeleiding tussen de fietsknooppunten en de afstapmomenten. Met de afstapmomenten, die jij zelf kunt selecteren, is er altijd iets leuks te zien of te doen onderweg. Ook heb je altijd actuele informatie bij de hand over de route, bezienswaardigheden en horeca.

Vraag het gratis e-book aan

Download het gratis e-book “Voluit Fietsen” hier. Op zoek naar een e-book over een ander onderwerp? Kijk dan eens op deze pagina of er meer interessants voor jou bijzit.

Op voluitlevenmetdiabetes.nl vind je alles wat je nodig hebt voor een onbezorgde fietstocht. Van artikelen over fietsen met diabetes tot handige producten voor op de fiets en glucosetabletten voor onderweg. Zo kun jij vrolijk en veilig op pad!

Veel fietsplezier namens voluitlevenmetdiabetes.nl!

Misschien interesseert dit je ook?

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief!