Gevulde Paaseitjes
Wat snack je met Pasen als je koolhydraatarm eet? Gevulde eitjes zijn het antwoord.
Deze heerlijke gevulde eitjes toveren we heel makkelijk om tot paashaasjes en kuikentjes.
Bereidingswijze:
- Kook de eieren in 8 minuten hard. Giet de eieren af onder koud water. Pel de eieren en snijd in de lengte doormidden. Verwijder het eigeel en doe het eigeel in een kom.
- Voeg mosterd, mayonaise en chilivlokken toe aan het eigeel en meng door elkaar. Breng op smaak met zout en peper.
- Vul de halve eiwitten met het eigeelmengsel. Versier eventueel met wortel, bieslook en zwarte bonen tot kuikentjes en haasjes. Leuk om samen met kinderen te versieren.
Het recept is afkomstig van Ekomenu. Voluitlevenmetdiabetes.nl biedt in samenwerking met Ekomenu een speciale biologische maaltijdbox aan. Ontvang hoge korting op de eerste box!
Koolhydraatarme paasbrunch
Zet jij deze gevulde eitjes op tafel voor de Paasbrunch? Je kan de eitjes serveren samen met een aspergesoep en koolhydraatarm knoflookbrood. Eet smakelijk!