Dit koolhydraatarme broodje is lekker voor Pasen of voor bij de borrel. In onderstaande video laat Harriët Verkoelen jou zien hoe je dit brood bereid.

Bewust genieten: koolhydraatarm knoflookbrood

Ingrediënten:

  • 120 gr geraspte Mozzarela
  • 60 amandelmeel 
  • 2 eetlepels roomkaas
  • 1 eetlepel knoflookpoeder
  • 1 theelepel bakpoeder
  • 1 eetlepel gesmolten boter
  • 1 teentje knoflook
  • Keukenkruiden (peterselie, basilicum, koriander)

Benodigdheden:

  • Oven
  • Bakpapier
  • Kom en kleine schaaltjes voor de ingrediënten
  • Magnetron (of pannetje om de roomkaas en boter kort in te smelten)

Voedingswaarde:

Het hele recept bevat ca. 6 KH. Het aantal koolhydraten per portie hangt af van hoe dik je het deeg maakt en hoe dik je snijdt. Een smalle reep van het brood in het filmpje bevat ca. 0.5 KH.

Koolhydraatarme paasbrunch

Zet jij dit knoflookbrood op tafel voor de Paasbrunch? Je kan het brood serveren samen met een zelfgemaakte soep en gevulde paaseitjes. Eet smakelijk!

Misschien interesseert dit je ook?

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief!