Kies het voedingspatroon dat bij je past

Natuurlijk weet iedereen met diabetes dat een gezond voedingspatroon de basis is om lekker in je vel te zitten. Maar wat is dat nu precies? En hoe houd je het vol? Want wat bij de één werkt, hoeft bij een ander totaal niet aan te slaan. Daarbij zijn de verschillende typen diabetes ook bepalend, reageren bloedglucosewaarden soms anders op bepaalde voeding en moet je rekening houden met diabetescomplicaties.

In de Voedingsrichtlijn Diabetes is extra aandacht voor voedingspatronen die helpen om de bloedglucosewaarde in balans te houden en langer gezond te blijven. Maar er staan ook praktische adviezen in voor de begeleiding van mensen met overgewicht, zoals bijvoorbeeld het populaire intermittent fasting.

Hoe ontvang je het e-book?

Download het gratis e-book “Voedingsrichtlijn diabetes”. Op zoek naar een e-book over een ander onderwerp? Kijk dan eens op deze pagina of er meer interessants voor jou bijzit.

Aan de slag met voeding

Ben je geïnspireerd geraakt en wil je aan de slag met jouw voedingspatroon? In onze webshop hebben wij een scala aan kookboeken, pannen, koolhydraatarme voedingsmiddelen en meer.

Misschien interesseert dit je ook?

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief!