Coöperatie VGZ zet zich in om de zorg te vernieuwen. Zodat jij de beste zorg krijgt. Nu en in de toekomst. In samenwerking met Diabetesvereniging Nederland bieden ze een nieuwe aanvullende zorgverzekering met goede zorg voor mensen met diabetes: VGZ Zorgt. Als je lid bent van Diabetesvereniging Nederland kun je een collectieve zorgverzekering afsluiten bij VGZ. Je ontvangt dan 10% korting op de aanvullende verzekering VGZ Zorgt.

De zorgverzekering die helpt omgaan met diabetes

VGZ Zorgt is een aanvullende zorgverzekering waarbij je extra vergoedingen krijgt voor bijvoorbeeld fysiotherapie en mantelzorg. Ook krijg je een persoonlijk gezondheidsbudget voor cursussen en trainingen: het preventiebudget. Deze kun je bijvoorbeeld inzetten voor de online-cursus Leven met diabetes type 2. Je bepaalt zelf hoe je het budget uitgeeft.

Online-cursus Leven met diabetes type 2

In de online-cursus Leven met diabetes type 2 leer je hoe je een plan en doelen opstelt om aan je leefstijl te werken. Hierbij krijg je hulp van coaches. En je kunt ervaringen delen met andere deelnemers. Je krijgt theorie, maar werkt ook aan praktische opdrachten. Als je aan de slag wil met je gezondheid en je diabetes type 2 dan helpt deze cursus je daarbij.

De cursus geeft je:

  • Tips over voeding en beweging waar je direct mee aan de slag kunt
  • Informatie over het voorkomen en leren omgaan met complicaties
  • Uitleg over de medicijnen voor diabetes type 2
  • Informatie over bij wie je terecht kunt voor hulp

Handige apps om je te helpen bij je gezondheid

Kies je voor VGZ Zorgt? Dan kun je ook gratis gebruikmaken van hun apps. Zo is er de VGZ Mindfulness Coach voor extra ontspanning. De VGZ Soepel en Sterk Coach voor sterke spieren en soepele gewrichten. Of de Mijn Leefstijlcoach app van Albert Heijn. Met leuke uitdagingen om beter te eten en beter te slapen.

Belangrijkste voordelen van VGZ Zorgt

Naast het preventiebudget heeft VGZ Zorgt nog meer voordelen. De belangrijkste voordelen op een rij:

  • 10% korting op de aanvullende verzekering VGZ Zorgt
  • Vergoeding voor jouw lidmaatschap bij Diabetesvereniging Nederland tot € 25 per jaar (bij VGZ Zorgt Goed, Beter of Best)
  • Tot 32 behandelingen fysiotherapie
  • Tot € 700 preventiebudget voor cursussen en trainingen
  • Extra hoge vergoedingen voor mantelzorg
  • Je bent altijd welkom. Ook als je zorg nodig hebt of al ontvangt

Meer weten?
Bekijk alle voordelen op VGZ | Zorgverzekering via Diabetesvereniging DVN | VGZ Zorgverzekering

Nog geen lid van Diabetesvereniging Nederland?

Als je geen lid bent van Diabetesvereniging Nederland dan kun je je eenvoudig aanmelden voor het lidmaatschap. De collectieve aanvullende zorgverzekering VGZ Zorgt vergoedt €25 per jaar voor je lidmaatschap van Diabetesvereniging Nederland. De factuur van je lidmaatschap kan je indienen bij de verzekeraar. Bekijk de voordelen van een lidmaatschap hier.


Deze advertorial wordt aangeboden door Coöperatie VGZ.

Voluitlevenmetdiabetes.nl geeft geen advies bij het kiezen van een zorgverzekeraar en soort zorgverzekering. Een zorgverzekering is persoonsafhankelijk. Verdiep je goed in je eigen situatie bij de keuze van de beste zorgverzekeraar voor diabetes- en andere zorg. Het antwoord op je vragen over overstappen van zorgverzekering lees je op dvn.nl.

Misschien interesseert dit je ook?

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief!