Wil jij antwoorden op al je vragen omtrent zwangerschap en diabetes? Lees dan vooral de herziene uitgave Zorgwijzer Diabetes en Zwangerschap van Diabetesvereniging Nederland in samenwerking met de Nederlandse Diabetes Federatie eens. Hierin vind je ook checklists, tips, een zorgplan en lees je met wie je te maken krijgt, wat zij doen en welke controles je kunt verwachten.

Als je zwanger bent of wilt worden is het extra belangrijk om goed op je gezondheid te letten. En natuurlijk die van je kind. Het kan ook zijn dat je zwangerschapdiabetes krijgt. Meestal verdwijnt deze vorm na de zwangerschap. Toch kan zwangerschapsdiabetes een risicofactor zijn voor het krijgen van diabetes type 2 op latere leeftijd.

Doe mij maar diabetes en een baby
Wil jij meer weten over hoe het is om zwanger te zijn en diabetes te hebben? In onze webshop vind je het boek ‘Doe mij maar diabetes en een baby‘. In dit boek vertelt Loes Heijmans-Beek op een eerlijke, kwetsbare, ontroerende maar ook humoristische manier hoe een zwangerschap met diabetes in zijn werking gaat.

Op de hoogte blijven van ons platform? Meld je aan voor de wekelijkse nieuwbrief en extra voordelen als premium member.

Misschien interesseert dit je ook?

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief!