Een biologische maaltijdbox luxe product? Nee hoor! 5 Redenen waarom een maaltijdbox goed is en bovendien je leven gemakkelijker en goedkoper maakt.

Vind je een biologische maaltijdbox te duur? Denk je dat je in de supermarkt veel goedkoper uit bent? Lees dan onze 5 redenen waarom een biologische foodbox je leven een stuk makkelijker goedkoper én gezonder maakt. En ook waarom een biologische box beter is dan een gewone box.

5 Redenen om nú een maaltijdbox te bestellen

 1. Een maaltijdbox maakt het leven makkelijker
  Als je een lange werkdag hebt gehad of weinig tijd hebt, schiet een gezonde maaltijd er nog wel eens bij in. Omdat niet iedereen continue wil puzzelen en nadenken is er de maaltijdbox. Alle ingrediënten voor een maaltijd worden kant-en-klaar bij je thuis gebracht. Met de bijgeleverde receptkaarten zorg je ervoor dat je binnen 30 minuten het gerecht op tafel hebt staan. En dat met minimale inspanning.
 2. Impulsaankopen in de supermarkt zijn verleden tijd
  Tenzij je een sterke wil hebt, is thuiskomen van boodschappen doen zonder impulsaankopen bijna onmogelijk. Overal liggen lekkere verleidingen op de loer. Kies je voor een maaltijdbox, dan hoef je die weerstand niet te bieden, want alle ingrediënten die je nodig hebt worden bij je thuisbezorgd. Geen struggles in de supermarkt meer dus.
 3. Een biologische maaltijdbox is niet duurder dan een normale box
  Geloof je ons niet? Kijk maar eens naar onderstaande afbeelding. Ekomenu, Willen & Drees en de Krat.nl zijn biologische foodboxen. De biologische box van Ekomenu komt als beste uit de test (test door Bloot! Magazine).
 4. Een maaltijdbox helpt verspilling tegen te gaan
  Maaltijdboxen worden zo ingepakt dat de hoeveelheden precies genoeg zijn voor het bestelde aantal personen. Je zit dus niet meer met een overschot aan voedsel en hoeft niets weg te gooien.
 5. Een maaltijdbox helpt je gezonder te leven
  Door een maaltijdbox hoef je niet meer na te denken over of je wel gezond genoeg eet. Alles is uitgekiend door diëtisten. Als je kiest voor Ekomenu, kies je daarmee ook voor biologische producten (onbespoten), veel groenten en volkoren producten. En Ekomenu heeft ook nog eens maaltijdboxen voor speciale doelgroepen: de diabetesbox en de koolhydraatarme box.

Enthousiast geworden over een maaltijdbox? Voluitlevenmetdiabetes.nl biedt in samenwerking met Ekomenu een (biologische) DVN maaltijdbox van Ekomenu aan. Je kunt kiezen tussen een diabetesbox of een koolhydraatarme box. De diabetesbox is speciaal voor mensen met diabetes type 2 die de eerste stappen willen zetten in het veranderen van hun leefstijl. De koolhydraatbewuste box is voor de die hards. Hiermee zet je nog een stap extra.

 • Krijg NU 25% korting bij je eerste bestelling! De code wordt automatisch verrekend bij het afrekenen van de maaltijdbox. Tijdens het keuzeproces van de box is het mogelijk het aantal personen en aantal maaltijden per week nog aan te passen naar wens.

Misschien interesseert dit je ook?

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief!