Op Voluit Leven met Diabetes vind je heerlijke recepten waar je uit kunt putten, maar meer ideeën zijn uiteraard nooit verkeerd. Hierbij vier leuke online adressen die vol staan met fijne koolhydraatarme gerechten recepten. Eat your heart out:

Focus on Foodies

Lianne laat je op haar website kennismaken met gezond eten en leven en waarom dat makkelijker is dan je denkt. Naast heerlijke recepten deelt ze nog veel meer tips op Focusonfoodies.nl, bijvoorbeeld op het gebied van sporten. Onder het kopje ‘Food’ vind je recepten geschikt voor mensen die suikervrij willen eten, koolhydraatarm, vegetarisch, veganistisch, etc. Wat dacht je bijvoorbeeld van de eiwrap met zalm en avocado? Of de vegetarische aubergine lasagne.

Voedzaam en snel

Jennifer en Sven zijn van mening dat “ons ‘normale’ dieet te veel koolhydraten en geraffineerde suikers bevat”. Koolhydraten helemaal vermijden doen ze niet. Voedzaam & Snel eten omschrijven ze als koolhydraatneutraal. Voedzaamensnel.nl biedt erg makkelijke en originele recepten voor bijvoorbeeld suikervrije gerechten. Hoe klinkt ei gebakken in een paprikaring of komkommertoastjes met blauwe kaas en peer in de oren? Probeer het eens!

Oanh’s Kitchen

Oanh (spreek uit als Johan, maar dan zonder de J) is al enige tijd bezig met schrijven, recepten publiceren en fotograferen en heeft ondertussen al vijf kookboeken gemaakt en een eigen webshop met spullen gelanceerd om koolhydraatarm te eten en koken. Alle gerechten op Oanhskitchen.nl zijn bedoeld om de koolhydraatinname te beperken en bij ieder recept staat de hoeveelheid aan koolhydraten vermeld. Benieuwd naar haar kookboeken? Bekijk ze in onze winkel.

Francesca Kookt

Francesca houdt van eten en kan er intens van genieten, en dat zie je terug in haar recepten! Als je in de zoekbalk van Francescakookt.nl op ‘koolhydraatarm’ zoekt, krijg je een keur aan gerechten te zien die prachtig zijn gefotografeerd. Courgettepasta met walnootpesto, peer-pastinaaksoep, maïssoep met kokos en geroosterde kip; slechts een opsomming van de vele overheerlijke kookideeën.

Dus, wat eten we vandaag? Mocht je er nog niet uit zijn, kijk dan op onze receptenpagina voor jouw dagelijkse portie inspiratie.

Misschien interesseert dit je ook?

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief!