Altijd je diabetesspullen bij je dragen? Sugar15 heeft de oplossing met het Sugar15 diabetes opbergetui.

Als je diabetes hebt, zal je hier altijd rekening mee moeten houden in je dagelijks leven. Dat is niet altijd even leuk, maar je kunt het jezelf wel makkelijker maken. Bijvoorbeeld door al je diabetesspullen met je mee te dragen in een praktische én hip opbergetui.

Het meenemen van je diabetesbenodigdheden wordt makkelijk én leuker als je er een mooie leren etui voor hebt. Wij zagen die hippe etuis van Sugar15 en werden meteen enthousiast: fashionable leren tasjes voor al je diabetesbenodigdheden. De ideale combinatie van gebruiksgemak, kwaliteit en fashion.

Oprichting Sugar15
Sugar15 is opgericht door Marjolein Snelder, die zelf ook diabetes heeft. Marjolein vertelt: “ik heb Sugar15 opgericht omdat ik fashionable, trendy en betaalbare diabetes tasjes wilde maken die ik zelf ook wil gebruiken. Al snel na mijn diabetes diagnose ging ik op zoek naar een mooie leren tas om mijn diabetesmaterialen in te vervoeren. Toen ik deze nergens kon vinden besloot ik om zelf een tas te ontwerpen die zowel trendy als functioneel is. De kennis van de ziekte en de liefde voor fashion werden gebundeld in sugar15. Als je je diabetesmaterialen dan toch altijd bij je moet dragen, dan kun je dit maar beter doen in een tas waar je blij van wordt. De producten zijn trendy maar tijdloos en van prachtig leer gemaakt. Alle modellen zijn uitvoerig getest op gebruiksgemak en kwaliteit.”

In onze shop vind je vier varianten van het Sugar15 diabetes opbergetui (zwart leer, bruin met studs, taupé en zebraprints) waarin je je glucosemeter kan opbergen, je telefoon, test strips, prikpennen, insuline en andere belangrijke spullen. Heb jij al een Sugar15 in je bezig? Laat ons op onze Facebookpagina weten wat je van het Sugar15 diabetes etui vindt.

Misschien interesseert dit je ook?

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief!