Tester van de DVN Koolhydraatbewuste Maaltijdbox, Carla Dunselman houdt van ‘schoon’ voedsel: biologisch, puur en zo min mogelijk bewerkt. Dunselman kiest bewust voor de koolhydraatarme maaltijdbox : ‘Wij houden thuis van veel groente, en letten graag op onze koolhydraatinname.’ Dunselman testte de maaltijdbox bestaande uit drie maaltijden voor vier personen.

Biologische maaltijdbox
Ekomenu garandeert dat haar producten 100% biologisch zijn, vrij van kunstmatige toevoegingen, onnatuurlijke E-nummers en bestrijdingsmiddelen zijn. Wat biologisch eigenlijk is vind je hier terug, antwoord op de vraag of biologisch gezonder is of niet lees je hier.

De biologische maaltijdbox is ongeveer even duur als een niet-biologische maaltijdbox van concurrenten. Toch geeft Carla aan dat ze gezien de ‘prima prijs-kwaliteitsverhouding, best wat meer zou willen betalen voor het biologische karakter ervan’.

Grootste voordeel maaltijdbox 
Het grootste voordeel aan de DVN Koolhydraatarme Maaltijdbox vindt Carla dat het makkelijk is. ‘Na een lange werkdag hoef je nergens meer over na te denken. Alles komt gescheiden in zakken, zodat je per gerecht weet wat je nodig hebt. Soms zit er een gerecht bij dat bewerkelijk is, maar het goede en lekkere eindresultaat maakt dat ruimschoots goed. Ook was de hoeveelheid per gerecht prima te doen’.

Ben jij na het lezen van het artikel ‘maaltijdbox Ekomenu getest’ benieuwd geworden naar de DVN Maaltijdbox met het diabetesmenu of de DVN Koolhydraatarme Maaltijdbox? Kijk dan vooral op onze overzichtspagina om te beslissen welke van de twee jou het meeste aanspreekt. Je krijgt nu 25% korting op de eerste bestelling!

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief!