Black Friday Week

Werk jij aan een gezonde leefstijl en kun je daar wel hulp bij gebruiken? Bijvoorbeeld van een fitnesshorloge, nieuwe hardloopschoenen, een broodbakmachine voor koolhydraatarm brood of misschien wil je je friteuse vervangen voor een airfryer? Dan is Black Friday (Week) hét moment om je aankoop te doen. Haal je verlanglijstje dus alvast tevoorschijn en bestel je cadeaus voor de feestdagen met korting. Tijdens Black Friday Week hebben aanbieders iedere dag een andere productcategorie met korting. Kijk dus iedere dag even naar de deal van de dag en wacht niet te lang met je aankoop.

Hoge korting op voeding en koken

Een gezond voedingspatroon is van belang bij het managen van je diabetes. Het voedingsadvies is om pure en onbewerkte producten te eten, koolhydraten te beperken en zelf verse maaltijden te bereiden. Er zijn keukenhulpjes die jou hierbij kunnen helpen, zoals goede pannen, een broodbakmachine, een keukenmachine en zelfs een koffiezetapparaat. En het oog wilt ook wat. Bestel nu alvast met korting alles voor een feestelijk gedekte tafel voor de feestdagen. 

Black Friday sport kleding

Sporten en bewegen kunnen zorgen voor een lagere bloedglucosewaarde en zijn een belangrijk onderdeel van een gezonde leefstijl. Blijf dus in beweging, ook in de winter. Bestel je sport kleding en fitness apparatuur met kortingen tot wel 50%. Een fikse regenbui weerhoud je er dan niet meer van om te sporten. 

Nieuwe-spieren-kweken

Goede zelfzorg met korting

Nu we de winter in gaan is goede zelfzorg voor je diabetes extra belangrijk. Bij goede zelfzorg hoort het opbouwen van weerstand, zelfmanagement van je diabetes en het voorkomen van complicaties zoals aan je gebit, voeten en ogen.

In dit artikel vind je linkjes naar gezonde producten bij onze partners. Wanneer je via een link op deze website een bestelling plaatst bij een partner, steun je automatisch Diabetesvereniging Nederland (DVN). Van iedere aankoop wordt er een donatie gedaan aan DVN. Zo steun jij mensen met diabetes en dat kost jou niks extra. Bekijk onze partners hier.

Misschien interesseert dit je ook?

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief!