Black Friday Week

Sommige retailers bieden in de week voor Black Friday al hoge kortingen. Haal je verlanglijstje dus alvast tevoorschijn en bestel je cadeaus voor de feestdagen met korting. Tijdens Black Friday Week hebben aanbieders iedere dag een andere productcategorie met korting. Kijk dus iedere dag even naar de deal van de dag en wacht niet te lang met je aankoop.

Hoge korting op voeding en koken

Een gezond voedingspatroon is van belang bij het managen van je diabetes. Het voedingsadvies is om pure en onbewerkte producten te eten, koolhydraten te beperken en zelf verse maaltijden te bereiden. Er zijn keukenhulpjes die jou hierbij kunnen helpen, zoals goede pannen, een broodbakmachine, een sapcentrifuge, keukenmachine en zelfs een koffiezetapparaat. En het oog wilt ook wat. Bestel nu alvast met korting alles voor een feestelijk gedekte tafel voor de feestdagen. 

Black Friday sport kleding

Sporten en bewegen dragen bij aan een lagere bloedglucosespiegel en zijn een belangrijk onderdeel van een gezonde leefstijl. Blijf dus in beweging, ook in de winter. Bestel je sport kleding en fitness apparatuur met kortingen tot wel 50%. Een nieuwe lockdown of fikse regenbui weerhoud je er dan niet meer van om te sporten. 

Nieuwe-spieren-kweken
  • Wil je beginnen met hardlopen of ben je toe aan nieuwe hardloopschoenen, hardloopkleding of accessoires? Bestel ze dan deze week met hoge korting tot wel 40% bij Runningdirect.
  • Fitnessaparatuur voor thuis bestel je met korting bij Fitness seller.
  • Bestel vandaag een fietstrainer met 30% korting bij bol.com.
  • Sportieve kleding en sneakers bestel je deze week met korting bij Aktiesport. Pre-black friday deal: 50% korting op het 2e artikel!
  • Beweeg jij voldoende? Houd het eenvoud bij met een Fitbit activitytracker.

Goede zelfzorg met korting

Nu we de winter in gaan is goede zelfzorg voor je diabetes extra belangrijk. Bij goede zelfzorg hoort het opbouwen van weerstand, zelfmanagement van je diabetes en het voorkomen van complicaties zoals aan je gebit, voeten en ogen.

Korting op korting bij BCC

Ontvang via voluitlevenmetdiabetes.nl tot wel 7% korting op je aankoop bij BCC. Tijdens Black Friday profiteer je op sommige producten van Black Friday korting boven op deze korting. Stel jij een dure aankoop al een tijdje uit? Sla dan je slag met Black Friday.

In dit artikel vind je linkjes naar gezonde producten bij onze partners. Wanneer je via een link op deze website een bestelling plaatst bij een partner, steun je automatisch Diabetesvereniging Nederland (DVN). Van iedere aankoop wordt er een donatie gedaan aan DVN. Zo steun jij mensen met diabetes en dat kost jou niks extra.

Misschien interesseert dit je ook?

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief!