Het zal niemand ontgaan zijn: de verscherpte hygiënemaatregelen in Nederland en de rest van de wereld vanwege het Coronavirus. Berichten over lege schappen bij drogisterijen poppen her en der op. De desinfectie gels en handzeep worden massaal ingeslagen.

Bij voluitlevenmetdiabetes.nl dragen wij graag bij aan de hygiënemaatregelen die je kunt treffen, om jezelf tegen ziekte te wapenen.
Volgens de richtlijnen van het RIVM is het belangrijk om goed je handen te wassen met water en vloeibare zeep. Dat heeft de voorkeur. Het RIVM meldt ook dat je handalcohol of alcoholgel kunt gebruiken als er geen handenwasgelegenheid is en je handen niet zichtbaar of niet voelbaar vuil zijn. Dus bijvoorbeeld als je je neus gesnoten hebt, onderweg in de auto bent of direct na supermarktbezoek en je hebt geen water, zeep en handdoek in de buurt.

Wij hebben daarom een hygiëne-toilettasje van Hypogeen samengesteld. Dit is wat je krijgt:

  • 1 x Toilettasje
  • 2 x 100ml desinfectie gel (verzorging en reiniging van de handen; na gebruik cash geld, aanraken deurknoppen, handen schudden, etc.)
  • 1 x 50ml Hypogeen voet-beencrème (verzorging van de voeten; in aanraking komen met kleedkamers, sportruimten of beschadigingen aan de huid)
  • 1 x Hypogeen lippenbalsem (verzorging van de lippen; gesprongen en beschadigde lippen)


Ook hebben wij losse desinfecterende handgels te koop. Je koopt ze in sets van 2 stuks van 125ml elk.

Meer informatie over het coronavirus (Covid-19) en diabetes? Op dvn.nl krijg je antwoord op jouw vragen.

Misschien interesseert dit je ook?

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief!