Win een JML Veggie Magic

Koken met de JML Veggie Magic betekent meer groenten binnenkrijgen. Je kunt namelijk koolhydraatrijke producten als pasta vervangen door slierten van wortel of courgette. Hieronder vind je 4 tips om te koken met de Veggie Magic.

Winactie
Om jou kennis te laten maken met deze handige keukenaccessoire geven wij er één weg ter waarde van €9,95! Zó kun je winnen:

  • Schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt dan direct ook een leuk extraatje!
  • Laat onder dit bericht op Facebook een reactie achter dat je meedoet.
  • Deel dit bericht op je eigen pagina om extra kans te maken.
  • Like onze Facebookpagina om extra kans te maken (Deze stap is overigens geen voorwaarde voor deelname).

De actie eindigt op woensdag 28 april 2021 om 16:00 uur. De winnaar wordt vóór vrijdag 30 april op de hoogte gebracht (via een mail of privébericht op Facebook).

*Voordat een winnaar wordt gekozen, wordt gecontroleerd of hij/zij aan alle verplichte stappen om mee te doen heeft voldaan. Over deze winactie kan niet worden gecorrespondeerd.

4 Tips om te koken met een Veggie Magic

  1. Natuurlijk wil je weten hoe een spiraalsnijder werkt. Want hoe krijg je die perfecte spaghettislierten van courgette of wortel? In de video hierboven wordt getoond hoe je dit keukenhulpje het beste kunt gebruiken. Let op: de video is in het Engels!
  2. Wat moet je vooral niet doen met een groentesnijder? Te zachte groente- of fruitsoorten zijn niet geschikt om slierten mee te snijden. Zo is het binnenstuk van de komkommer te zacht. Vermijd ook groentes met zaadjes of diepe holtes in de kern. Nog een handige tip: laat de schil van groente en fruit zitten. De schil zorgt voor stevigheid.
  3. Groenten of fruit met een (relatief) rechte vorm/rechte afwerking werken het beste.
  4. Het handigste is om met het dikste uiteinde van groente of fruit te beginnen. Zorg er ook voor dat het product niet te groot is, maar ook niet te klein.

Op voluitlevenmetdiabetes.nl staan een aantal recepten waarbij je de spiraalsnijder goed kunt gebruiken. Wat dacht je van courgettini met tonijn en ansjovis? Of bietsalade met makreel?

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief!