Koolhydraatarm kerstmenu

Tussengerecht: Zalmtartaar. Hoe beleef je Kerst op een koolhydraatarme manier? Nou z├│!

Wil je ook graag het voorgerecht zien? Ga dan naar venkelsoep met Hollandse garnalen. Het hoofdgerecht is een heerlijke hertenbiefstuk met bimi en rode wijnsaus.

Bereidingswijze:
Snijd de zalmfilet in kleine blokjes en doe het in een schaal.
Snijd de kappertjes in kleine stukjes en doe het bij de zalm in de schaal.
Knijp er een beetje citroensap bij, voeg de sojasaus toe en ook de sesamzaadjes, een snuf peper en meng alles goed door elkaar.
Snijd de Tommies door de helft.
Doe stukjes zalm in de timbaalvormpjes en druk het goed aan
Kieper ze om op een bordje en wiebel ze er voorzichtig uit.
Leg er een toefje rucola naast en lepel daar een halve el Hollandse garnalen over.
Leg de Tommies erbij en herhaal dit bij de andere 3 bordjes.

Wil jij meer gratis recepten ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg een receptenboek cadeau met daarin 6 overheerlijke koolhydraatarme recepten van topkoks!

Bron: recept afkomstig van het kerstmenu van Oanh’s Kitchen.nl. Benieuwd naar boeken van Oanh’s Kitchen? Deze shop je in onze webshop!