Altijd de juiste temperatuur met de MedAngel One thermometer voor medicatie.

Ga je een dagje naar het strand en neem je je medicatie mee? Of sta je liever deze winter op de ski’s tussen een dikke laag sneeuw? Voor beide gevallen is wat te zeggen als het op je medicatie/insuline aankomt. Het is namelijk erg belangrijk om je medicijnen op de juiste temperatuur te houden. Insuline krijgt bijvoorbeeld een verminderde werking bij extreme hitte. Bij kou ontstaat de kans op bevriezing, wat ervoor zorgt dat je insuline helemaal geen werking meer heeft.

Ideale temperatuur met de MedAngel ONE
Geen nood! Om er altijd zeker van te zijn dat je medicatie op de juiste temperatuur blijft, is er nu de MedAngel ONE sensor en app thermometer voor medicatie. Dit ideale reismaatje in de vorm van een draadloze (bluetooth) sensor (4,5 x 2,5 cm) en app meet constant de temperatuur van je medicijnen. De sensor geef signaaltjes door aan de app op je telefoon als er te hoge of lage temperaturen dreigen.

Je kunt de huidige temperatuur aflezen en checken op de app door middel van icoontjes als ‘alles is prima’ (groene hart), ‘te warm’ (rode hart) of ‘te koud’ (blauwe hart). Het is niet nodig om telkens je mobiel te controleren. Er wordt namelijk automatisch een signaaltje afgegeven als de temperatuur te laag of te hoog zit.

Slimme koelkast- sensor
Extra fijn is de ‘slimme koelkast- sensor’. Het apparaatje meet namelijk niet alleen de temperatuur van je pillen of vloeistof, maar ook de temperatuur in je koelkast. Zo weet je precies de meeste ideale bewaarplek. Stroomstoring? Een open koelkastdeur? Bevriezing op de achterwand? De sensor geeft een signaaltje aan je telefoon, zodat je kunt ingrijpen voordat je medicijnen hun werking verliezen.

Koop de MedAngel ONE sensor
Ben je benieuwd geworden naar de sensor? Je koopt hem in onze shop voor €49,00. DVN-leden schaffen de sensor voor €44,10 aan.

Volg ons actief en krijg toegang tot vele extra’s!

Wil je de volledige inhoud bekijken? Maak dan een gratis account aan.
  • Lees alle premium content
  • Gratis receptenboekjes
  • Unieke aanbiedingen
  • Extra kortingen

Misschien interesseert dit je ook?