Tagliatelle champignons

Zin in snel, makkelijk én gezond? Het recept voor tagliatelle met spinazie en champignons biedt het je alle drie! 

Bereidingswijze

  • Kook de tagliatelle in ruim water volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
  • Maak de prei schoon en snijd hem in smalle ringen.
  • Was de spinazie.
  • Maak de champignons schoon. Halveer kleine en snijd grote exemplaren in vieren.
  • Fruit de prei in de hete olie zacht.
  • Bak de roerbakreepjes mee en pers het teentje knoflook erboven uit.
  • Voeg in delen de spinazie toe en laat de groente slinken.
  • Warm de champignons kort mee.
  • Maak het geheel op smaak met de pijnboompitten
  • Meng het spinaziemengsel en de geraspte kaas. 

Extra voedingsinformatie:

  • Suikers: 2 gram per portie

Gerelateerd

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief!