Pompoen-geitenkaas quiche

De combinatie van pompoen en geitenkaas in dit recept van Oanh’s Kitchen is hemels! De pijnboompitjes geven een notige touch en maken het gerecht compleet.

Bereidingswijze

  • Verwarm de oven voor op 180 °C. Schil de pompoen, verwijder de pitten en snijd hem in blokjes.
  • Doe de pompoenblokjes in een ovenschaal en sprenkel er olijfolie over.
  • Rooster de pompoen 25 minuten in de oven.
  • Mix ondertussen de eieren met de slagroom en kruiden.
  • Giet het eiermengsel over de pompoenblokjes en verdeel de geitenkaas over het
  • geheel.
  • Bak de quiche 25 minuten in de oven tot de geitenkaas goudbruin begint te kleuren.
  • Rooster ondertussen de pijnboompitten en strooi die tot slot over de quiche heen.

Nb. Voor dit recept zijn alleen het aantal koolhydraten berekend. De overige voedingswaarden zijn niet bekend.

Dit recept is afkomstig uit het kookboek ‘Meer koolhydraatarme recepten’ van Oanh’s Kitchen. Heb je de smaak te pakken? Laat je dan inspireren door kookboeken.

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief!