Low carb chili con carne

Koolhydraatbeperkt recept van chili con carne zónder rijst, maar mét bloemkoolrijst.

Bereidingswijze: 

Rol van het gehakt kleine balletjes. Verhit in een koekenpan de helft van de olijfolie. Bak de gehaktballetjes 2 min. Voeg de paprika toe en bak 2 min. mee.
Schep de komijn erdoor. Voeg het blik tomatenblokjes toe en breng tegen de kook. Draai het vuur laag, voeg de kidneybonen toe en stoof de chili 5 min.
Verhit in een hapjespan de rest van de olijfolie. Voeg de rijst toe en bak 1-2 min. al omscheppend. Meng de peterselie door de yoghurt.
Schep de rijst met de chili con carne op 2 borden. Serveer met de peterselieyoghurt.

Tip: Maak het gerecht vegetarisch, door gehakt te vervangen door vegetarische balletjes.

Dit recept is afkomstig van Bonduelle.

Gerelateerd