Het coronavirus zorgt voor veel onrust

Wat doe je als je telkens achter het net vist en de producten niet kunt halen die je graag in huis wilt hebben om gezond te blijven? Hoe zit het met producten voor een speciaal dieet als koolhydraatbewust?
Het kan ook zijn dat je in de zorg werkt (of ander beroep), lange uren draait en dus niet eerder dan ‘s avonds een kans ziet om boodschappen te doen. Als de schappen leeg zijn in de avond, dan sta je met lege handen.

Nooit meer met lege handen thuiskomen

Een uitkomst bij lege schappen kan een maaltijd- of voedingsbox zijn die je van het nodige verswaar voorziet. Bij voluitlevenmetdiabetes.nl hebben wij twee verschillende boxen voor je in de aanbieding: de Ekomenu Diabetes Box.

30% korting op een Ekomenu Diabetes Box
Als je een lange werkdag hebt gehad of weinig tijd hebt, schiet een gezonde maaltijd er nog wel eens bij in. Ook de drukte (en lege schappen) in supermarkten door het coronavirus helpt niet mee.

Nadenken over het avondeten kan bovendien wel het laatste zijn waar je aan denkt als je zorgen hebt. De biologische maaltijdbox van Ekomenu bevat alle ingrediënten voor 3 of meer maaltijden en worden gratis thuis bezorgd. Met de bijgeleverde receptkaarten zorg je ervoor dat je binnen 30 minuten het gerecht op tafel hebt staan. En dat met minimale inspanning. Alles is vers en verantwoord voor een koolhydraatbewust dieet.

Je kunt zelf kiezen voor hoeveel personen, hoeveel maaltijden en welke gerechten je wilt eten. Je zit dus niet vast aan een vooraf samengesteld menu. Deze kun je lekker aanpassen naar eigen wens.


Ga snel naar onze webshop toe om jouw gewenste box te bestellen!

Meer informatie over het coronavirus (COVID-19) en diabetes? Op dvn.nl krijg je antwoord op jouw vragen.

Misschien interesseert dit je ook?

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief!