Koolhydraatarm kerstmenu

Het nagerecht steelt de show! Chocolade marble cream met frambozen en een eetbare cookiecup ernaast.

Na het voor- en tussengerecht komt het hoofdgerecht: Hertenbiefstuk met bimi en rode wijnsaus. Wil je het voor- en tussengerecht ook zien? Ga dan naar venkelsoep met Hollandse garnalen en als tussengerecht zalmtartaar.

Bereidingswijze:
Verwarm de oven op 180c.
Meng het amandelmeel, sukrin, eiwitten, boter en de koekkruiden, doe het mengsel in de cookie Glass vormpjes en bak ze ongeveer 25 minuten in de oven
Klop de slagroom lobbig en meng de roomkaas erbij met de sukrin en vanille
Verdeel het slagroom/roomkaas mengsel over 2 schalen en proef of ze zoet genoeg zijn en of er genoeg vanille in zit
Smelt de chocolade in de magnetron of in een schaaltje op een pannetje water
Roer de chocolade in 1 schaal, wel voorzichtig zodat je het marble effect krijgt en schep het in hoge glaasjes
Doe in de andere schaal een kneepje limoensap en verdeel het over de cookie glassjes
Doe er tot slot framboosjes bij en garneer het met wat blaadjes munt en strooi er eventueel Sukrin melis over.

Wil jij meer gratis recepten ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg een receptenboek cadeau met daarin 6 overheerlijke koolhydraatarme recepten van topkoks!

Bron: recept afkomstig van het kerstmenu van Oanh’s Kitchen.nl. Benieuwd naar boeken van Oanh’s Kitchen? Deze shop je in onze webshop!

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief!