Promofilm Fietsexperience 18 maart 2019

Ben jij een echte fietsfanaat? Of zoek je een nieuwe en/of andere manier van bewegen? Kom dan inspiratie en motivatie opdoen tijdens de allereerste ‘fietsexperience’ op 18 maart in het Gazelle Experience Center te Amersfoort (11:30 – 15:00 uur). Het mooie is, het event is GRATIS! Het wordt een heerlijke dag vol beleving en de mogelijkheid om actief bezig te zijn. 

Wil jij je opgeven voor het fietsevenement? Mail dan naar info@voluitlevenmetdiabetes.nl. Wil je een fiets uit het assortiment testen, geef dan je geslacht, lengte en voorkeursfiets door. Wij gebruiken deze gegevens puur om de juiste fiets voor jou te reserveren. 

Wat is er te doen?

  • Laat je inspireren door lezingen van onder andere Bas van de Goor (tijdstip 13:30 uur)
  • maak testritten op e-bikes, stadsfietsen of racefietsen uit ons assortiment;
  • maak kans op fantastische prijzen, waaronder een fiets;
  • wissel fietservaringen uit met (diabetes- en fiets-) experts;
  • geniet van een heerlijk verzorgde lunch.

WIN een fiets!
Tijdens de Fietsexperience op 18 maart kun je een Gazelle Team NL fiets winnen ter waarde van €749,00. Daarvoor moet je natuurlijk wel het één en ander doen. Houd onze Facebook (mis niets en vind ons leuk!) en website de komende tijd goed in de gaten. Je kunt de fiets namelijk winnen door het spelletje ‘Raad waar ‘ie staat’ mee te spelen. We geven iedere week (meerdere) hints weg. Met deze hints kom jij telkens een stap dichterbij de oplossing van de geheime locatie van de fiets. Uiteindelijk komt er één winnaar uit de bus: degene die alle vragen, opdrachten en hints juist heeft en de fiets vindt.

Meld je aan

Ben jij nou enthousiast geworden om deel te nemen aan de ‘fietsexperience’? Meld je dan aan door een e-mail te sturen naar info@voluitlevenmetdiabetes.nl. Wil je een fiets uit het assortiment testen, geef dan je geslacht, lengte en voorkeursfiets door. Wij gebruiken deze gegevens puur om de juiste fiets voor jou te reserveren. 

Informatie

  • Locatie: Nijkerkerstraat 17, Amersfoort
  • Tijdstip: 11.30 – 15.00 uur 
  • Kosten: Gratis

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief!