Wil jij tester worden? Heb jij een duidelijke mening? Heb jij diabetes (type 2)?

Voluitlevenmetdiabetes.nl is op zoek naar een blogger en/of vlogger. Heb jij diabetes (type 2) of weet je er veel vanaf? Misschien heb je wel een ijzersterke mening als het op leefstijlverandering aankomt of heb je zelf je leefstijl volledig omgegooid om gezonder te worden? Wij zoeken jou! 

Leuk extraatje: je mag zo nu en dan ook producten testen. Hier ga je dan reviews over schrijven.

Op voluitlevenmetdiabetes.nl zetten wij jou op een positieve manier aan om een actieve, gezonde leefstijl na te streven. Door middel van toegankelijke tips, weetjes en interviews met ervaringsdeskundigen en experts kom je meer over diabetes (type 2) te weten.

Lijkt het jou leuk om net als bloggers Kevin, Conny, Erik-Jan en Rommie te vertellen vanuit je beroep of ervaring over voluit leven met diabetes? Dit mag schrijvend, vloggend, fotograferend, etc. Laat je creativiteit er vooral op los. Interesse? Dan kun je mailen naar info@voluitlevenmetdiabetes.nl. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Ook gastblogger/-vloggers zijn welkom om een bijdrage te leveren aan het platform.

Let op! Er is geen leefstijdsgrens. Hoe oud of jong je ook bent, het gaat om het verhaal dat jij te vertellen hebt aan de rest van de lezers.

Volg ons actief en krijg toegang tot vele extra’s!

Wil je de volledige inhoud bekijken? Maak dan een gratis account aan.
  • Lees alle premium content
  • Gratis receptenboekjes
  • Unieke aanbiedingen
  • Extra kortingen

Misschien interesseert dit je ook?