De Fitbit Inspire heeft een subtiel, smal uiterlijk, prettig dus als je niet teveel aandacht erop wilt vestigen. Ondanks het kleine aanraakscherm is het polshorloge van allemaal hightech snufjes voorzien: hartslag- en slaappatroon meting, registratie van verbruikte calorieën, aantal stappen, gelopen trappen en afstand. Dit zijn nog maar enkele van de vele mogelijkheden. Meer hierover lees je in dit artikel of op de website van Fitbit.

Hoe win ik een Fitbit Inspire?

Om 1 van de 3 Fitbit Inspire’s te bemachtigen hoef je slechts twee stappen te voltooien. Om ons platform actief te volgen en niets te missen op het gebied van diabetes in combinatie met voeding, beweging en gezondheid schrijf je je in voor onze nieuwsbrief (bovenaan de homepage). Daarnaast dien je een Premium account aan te maken. Een Premium account is geheel gratis en zo gepiept. We hebben alleen een gebruikersnaam, wachtwoord en e-mailadres nodig. Een Premium account geeft trouwens vele voordelen. Lees meer over de voordelen hiervan. Daarnaast kunnen we het waarderen als je ons Facebook account liket 😉

Let op! Zorg dat je met hetzelfde e-mailadres je premium account aanmaakt als inschrijft voor de nieuwsbrief. Zo kunnen we controleren of je aan de stappen hebt voldaan.

Heb je je ingeschreven voor onze nieuwsbrief en een premium account aangemaakt? Dan maak je automatisch kans om te winnen!

De actie eindigt op dinsdag 08 oktober om 16:00 uur. De winnaar wordt op woensdag 09 oktober op de hoogte gebracht (via een mail of privébericht op Facebook).

*Voordat een winnaar wordt gekozen, wordt gecontroleerd of hij/zij aan alle verplichte stappen om mee te doen heeft voldaan.
Over deze winactie kan niet worden gecorrespondeerd. 

Het Coronavirus (COVID-19) en diabetes

Voor informatie over het Coronavirus (COVID-19) en diabetes ga je naar dvn.nl.

Misschien interesseert dit je ook?

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief!