Het boek Hart- en vaatziekten? – maak jezelf beter is geschreven voor mensen die last hebben van een hart- of vaatziekte of behoren tot een risicogroep. Door middel van veranderingen in leefstijl en voeding kunnen de risico’s aanzienlijk verkleind worden. Vaak zorgen kleine aanpassingen al voor een groot resultaat. Hanno Pijl e.a. geven een zeer praktisch stappenplan waarmee deze veranderingen voor eenieder haalbaar zijn.

En dit boek t.w.v. €22,99 kun jij winnen! Hiervoor hoef je slechts twee stappen te voltooien. Om ons platform actief te volgen en niets te missen op het gebied van diabetes in combinatie met voeding, beweging en gezondheid schrijf je je in voor onze nieuwsbrief (bovenaan de homepage). Daarnaast dien je een Premium account aan te maken. Een Premium account is geheel gratis en zo gepiept. We hebben alleen een gebruikersnaam, wachtwoord en e-mailadres nodig. Een Premium account geeft trouwens vele voordelen. Lees meer over de voordelen hiervan. Daarnaast kunnen we het waarderen als je ons Facebook account liket. 

Let op! Zorg dat je met hetzelfde e-mailadres je premium account aanmaakt als inschrijft voor de nieuwsbrief. Zo kunnen we controleren of je aan de stappen hebt voldaan.

Heb je je ingeschreven voor onze nieuwsbrief en een premium account aangemaakt? Dan maak je automatisch kans om te winnen! 

De actie eindigt op dinsdag 03 december om 16:00 uur. De winnaar wordt op woensdag 04 december op de hoogte gebracht (via een mail of privébericht op Facebook). 

*Voordat een winnaar wordt gekozen, wordt gecontroleerd of hij/zij aan alle verplichte stappen om mee te doen heeft voldaan.
Over deze winactie kan niet worden gecorrespondeerd. 

Meer informatie over hart- en vaatziekten

Krijg meer informatie over hart- en vaatziekten en het aanbevolen dieet door de Hartstichting.

Het Coronavirus (COVID-19) en diabetes

Voor informatie over het Coronavirus (COVID-19) en diabetes ga je naar dvn.nl.

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief!