Om mee te kunnen doen aan de winactie moet je diabetes type 2 hebben en bekend zijn met hart- en vaatproblemen. Uiteraard mag je ook voor iemand anders die aan deze voorwaarden voldoet een wens insturen. Dus laat ons weten via deze pagina welke hartenwens jij hebt en misschien maken wij deze wens wel werkelijkheid!

Wensmuur vol wensen

Op de wensmuur op de hartenwens actiepagina komen alle wensen van iedereen die meedoet te staan. Zo kun je wat extra inspiratie opdoen of kijken of jouw wens er al opstaat (dubbelop is natuurlijk niet erg). Plaats je wens op de wensmuur en maak kans om deze uit te laten komen! 

Er wordt uiteindelijk 1 winnaar gekozen waar de hartenwens van in vervulling gaat. Maar je kunt ook de wens van een ander uit laten komen. Kijk dus vooral even in het overzicht met alle wensen en kijk waar je een ander dolgelukkig mee kan maken.

Laat jouw droom uitkomen

Sandra kreeg de kans om haar hartenwens in vervulling te laten gaan. Haar droom? Met Barney darten. Ook omdat hij net als Sandra diabetes type 2 heeft. Reuze interessant natuurlijk om te leren hoe van Van Barneveld omgaat met stress, spanning en zijn diabetes tijdens het darten. Bekijk de video hieronder:

Wil jij meer informatie over diabetes en hart- en vaatziekten? Kijk dan op onze speciale pagina ‘hart- en bloedvaten‘. Ook Diabetesvereniging Nederland heeft hier meer informatie over.

Het Coronavirus (COVID-19) en diabetes

Voor informatie over het Coronavirus (COVID-19) en diabetes ga je naar dvn.nl.

Misschien interesseert dit je ook?

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief!