Het artikel over de Startersbox kun je hier lezen.

Wat zit er in de startersbox?

  • 1x Muesli Naturel (70% minder koolhydraten)
  • 1x Brood (80% minder koolhydraten)
  • 1x Crackers Zonnebloem- en pompoenpitten (70% minder koolhydraten)
  • 1x Mueslirepen Noten & Zaden (70% minder koolhydraten)
  • 1x Pasta Tagliatelle (40% minder koolhydraten)

Wat houdt ‘het nieuwe normaal’ waar TastyBasics voor staat nou echt in?

Het betekent voor ons dat voeding laag in koolhydraten en onbewerkte, natuurlijke ingrediënten als basis dient voor een gezond eetpatroon. We trekken grondstoffen niet uit elkaar, pleiten voor verwerking van hele producten uit de natuur, zoals fruit, noten en peulvruchten. Daarnaast voegen we ook geen onnatuurlijke, bewerkte ingrediënten eraan toe. Hierdoor krijg je nutriënt rijke voeding. 

Zijn jullie producten wel lekker als ze ook geen suiker bevatten?

Ja, ze zijn zeker lekker. Dat krijgen we ook vaak terug in feedback van klanten. We doen heel veel onderzoek naar de smaakbeleving van producten. Onze muesli ‘s zijn bijvoorbeeld een hele uitdaging, omdat er bijvoorbeeld geen toegevoegde suikers inzitten en ook geen honing wordt gebruikt.

Hoe maak je de muesli smaakvol en knapperig? Bij de muesli is dat zeer goed gelukt, net als bij de overige producten.

Wat maakt TastyBasics anders dan andere gezonde merken?

TastyBasics onderscheidt zich van andere merken die ook werken met onbewerkte, natuurlijke ingrediënten, doordat wij producten maken die laag in koolhydraten zijn. Veel andere merken letten niet zozeer op het aantal koolhydraten, dat doen wij dus wel.

Waarom zijn de producten zo prijzig?

Dat heeft te maken met de gebruikte grondstoffen en de transportkosten. Veel belangrijker is dat onze grondstoffen (noten, pitten zaden, fruit, groente) per kilo gemiddeld wel 20x zo duur zijn als tarwe en suiker!

Daarnaast heb je te maken met transportkosten. De kosten voor vervoer zijn voor de grote ketens een stuk lager. Dit omdat in bulk kan worden ingekocht. Gezonde voeding maakt een veel kleiner deel uit van het totaal in supermarkten. 

Waarom een startersbox?

De startersbox is in het leven geroepen om mensen een steuntje in de rug te bieden bij hun eerste stap richting leefstijlverandering. Hoe mooi is het om handvatten te krijgen als je net komt kijken wat betreft gezonde voeding? Zo krijg je bij iedere box een e-book cadeau met daarin recepten waarin we de producten uit de box gebruiken. 

Daarnaast is de box ook heel gemakkelijk als je een druk bestaan leidt door bijvoorbeeld je werk of het gezinsleven. We horen weleens dat mensen die koolhydraatarm eten zelf hun crackers en brood maken. Maar wat doe je als je daar simpelweg geen tijd voor hebt? Met de basics uit de startersbox heb je altijd wat in de voorraadkast staan of bij de hand voor onderweg.

Wil jij de box kopen? Dat kan voor €16,95 in onze webshop! Je hebt de box dan met drie werkdagen in huis.

Het Coronavirus (COVID-19) en diabetes

Voor informatie over het Coronavirus (COVID-19) en diabetes ga je naar dvn.nl.

Misschien interesseert dit je ook?

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief!