Nel de Jonge won tijdens de Fietsexperience een heuse Gazelle fiets. Dat zorgt voor praatjes!

Wekenlang heeft Nel de Jonge de hints van het spelletje ‘Raad waar ‘ie staat’ via voluitlevenmetdiabetes.nl gevolgd. Alles om die schitterende Team NL Gazelle fiets ter waarde van €749 te bemachtigen. Op de Fietsexperience van18 maart kon het ‘juiste’ antwoord ingeleverd worden, waarna Bas van de Goor (Bas van de Goor Foundation) de winnaar trok. De fiets was ‘verstopt’ bij het bedrijf Flevohoning aan de Paradijsvogelweg 51 te Almere. 

Enigzins verbaasd na het horen van haar naam, was het Nel die als gelukkige winnaar uit de bus kwam. Van enthousiasme werd er meteen een rondje door het Gazelle Experience Center gefietst. Volgens de Naardense zijn de reacties op haar gewonnen fiets “erg leuk”. “Mijn man en ik wonen dicht bij het station, dus toen ik tijdens een ritje met de fiets bij het spoor stond te wachten, zei een passerende mevrouw ‘goh wat een leuke fiets’. Ook als ik anderen erover vertel krijg ik veel positieve reacties. De fiets zorgt er wel voor dat je met mensen aan de praat raakt”. 

Goed verzorgd evenement
Ook over het evenement is de 69-jarige Nel erg te spreken: “Hartstikke leuk was het. Mijn man en ik hebben vooral met plezier naar Angela (de Rooij, DVN) geluisterd. Zij vertelde alles over fietstochten met diabetes type 2. Het sprak aan, omdat wij beide redelijk sportief zijn. Zo gaan we nog altijd met een vouwwagen kamperen. Daarnaast was het een goed verzorgd evenement, met lunch ook geschikt voor mensen die koolhydraatarm eten. Ik was even bang dat er niets te eten zou zijn voor mensen die geen koolhydraten eten, maar alles was met de vier verschillende gevulde salades (naast de luxe broodjes) prima geregeld”.  

Uiteraard is er door Nel ook getest met de elektrische fietsen. “Ik moet zeggen dat ik er zelf nog niet helemaal aan toe ben om over te stappen op een elektrische fiets. Ik had er ook nog nooit één geprobeerd. Als het echter makkelijker moet of het gaat allemaal niet meer zo soepel, dan is dat zeker weten een optie”.

Nooit meer een evenement missen?
Wil jij nou de volgende keer ook bij een evenement zijn gericht op voeding en/of beweging? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief en blijf als eerste op de hoogte van al het nieuws rondom voluitlevenmetdiabetes.nl. Extra leuk: je krijgt bij aanmelding via de link een gratis e-book (pdf) cadeau met daarin 6 heerlijke recepten!

Volg ons actief en krijg toegang tot vele extra’s!

Wil je de volledige inhoud bekijken? Maak dan een gratis account aan.
  • Lees alle premium content
  • Gratis receptenboekjes
  • Unieke aanbiedingen
  • Extra kortingen

Misschien interesseert dit je ook?