Leef gezonder met de Fitbit Inspire

De Fitbit Inspire heeft een subtiel, smal uiterlijk, prettig dus als je niet teveel aandacht erop wilt vestigen. Ondanks het kleine aanraakscherm is het polshorloge van allemaal hightech snufjes voorzien: hartslag- en slaappatroon meting, registratie van verbruikte calorieën, aantal stappen, gelopen trappen en afstand. Dit zijn nog maar enkele van de vele mogelijkheden. Lees hoe de Fitbit kan bijdragen aan gezonder leven in dit artikel.

Hoe win ik een Fitbit Inspire?

Om 1 van de 2 Fitbits te bemachtigen hoef je slechts twee stappen te voltooien. Om ons platform actief te volgen en niets te missen op het gebied van diabetes in combinatie met voeding, beweging en gezondheid schrijf je je in voor onze nieuwsbrief.

Draag vervolgens iemand anders aan die voluitlevenmetdiabetes.nl nog niet volgt om zich in te schrijven voor de nieuwsbrief. Mail naar info@voluitlevenmetdiabetes.nl de voor- en achternaam van de persoon wie jij aandraagt zodat wij kunnen nagaan of die persoon zich heeft aangemeld voor de nieuwsbrief en maak beide kans op het winnen van de Fitbit Inspire! Gezonder leven gaat tenslotte makkelijker met de steun van een maatje.

De actie eindigt op donderdag 6 mei om 16:00 uur. De twee winnaars worden op vrijdag 7 mei op de hoogte gebracht (via een e-mail of privébericht op Facebook).

*Voordat een winnaar wordt gekozen, wordt gecontroleerd of hij/zij aan de verplichte stappen om mee te doen heeft voldaan. Over deze winactie kan niet worden gecorrespondeerd. De personen die worden aangedragen zullen wij zelf niet benaderen. Wij controleren enkel of deze persoon zich heeft aangemeld voor de nieuwsbrief.

Het Coronavirus (COVID-19) en diabetes

Voor informatie over het Coronavirus (COVID-19) en diabetes ga je naar dvn.nl.

Misschien interesseert dit je ook?

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief!