Wanneer begint het programma?

Het programma start op 20 september 2021. Je ontvangt dan eerlijke weekmenu’s vol met pure producten en seizoensrecepten. Maar ook extra tips en challenges om meer te bewegen en lekker te ontspannen. Het resultaat? Na vier weken eet je ongemerkt meer groente, verras je jouw omgeving met lekkere recepten én zul je zien dat gezond leven bij je past. Kortom, de kick-off van jouw gezonde lifestyle!

Dit krijg je gedurende 28 dagen

Vier weken lang:

  • ontvang je weekmenu’s met recepten
  • ontvang je praktische tips voor beweging en ontspanning
  • kun je terecht bij deskundigen met al je vragen over voeding en leefstijl
  • kun je interactieve webinars volgen
  • ontvang je alle ingrediënten voor de weekmenu’s bij je thuis met korting als je ook een van de maaltijdboxen bestelt (zie hieronder)
Doe mee met het leefstijlprogramma Voel je lekker Energiek van Ekomenu

Bestel maaltijdboxen met korting

Dat lees je goed: als je je inschrijft, kun je het jezelf helemaal makkelijk maken en tijdens het programma maaltijdboxen laten thuisbezorgen van Ekomenu met de ingrediënten voor de weekmenu’s. Gebruik hiervoor onderstaande links zodat je ze direct bestelt met € 5 korting per box. Je kunt via de link vier maaltijdboxen bestellen met korting, zodat je vier weken lang elke week een box ontvangt met € 5 korting:

Zo doe je mee

Door 28 dagen bezig te zijn met gezonder eten, meer bewegen en meer ontspannen, zul je genoeg kennis en tips opdoen om een gezonde leefstijl de rest van het jaar én daarna vol te houden. Meld je nu aan en betaal geen € 39,95, maar slechts € 34,95. Vul onze kortingscode in bij het afrekenen onder het totaalbedrag en krijg direct € 5 korting: VJLE2DVN521.

We zijn benieuwd naar je feedback

Help ons de website te verbeteren door drie vragen te beantwoorden. Het kost je nog geen twee minuten.

Misschien interesseert dit je ook?

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief!